3 Aralık 2013 Salı

Yetti Artık

28/12/2010

Susalım, konuşmayalım, yazmayalım diyorum! Fakat son günlerde Çingene Romanlara karşı sözde yazar olan insanlar tarafından gittikçe artan küfürlü saldırılarla karşılaşıyoruz. Bu sözde yazarlara buradan seslenmek istiyorum: Yetmedi mi yerlerimizin yıkılıp, insanlarımızın perişan hale düşmesi? Yetmedi mi yıllarca bizleri aşağıladığınız? Yetmedi mi namusumuza kadar dil uzattığınız? Mürekkep yalayıp bir yerlere gelmişsiniz, ama yalnızca birilerinin mürekkebini yalamışsınız. Elleriniz kalem tutuyor ama yalnızca birilerinin kalemini tutuyor. Sadece birilerinin dediklerini yazıyorsunuz. Korkarım ki eğer sizlerin eline kalsak belki de bizleri kobay gibi kullanırsınız. Elinize kalsak belki de gaz odalarına doldurursunuz. Ya da fırınlara doldurup yakarsınız.


Ey Türkçe kelimeleri ters yüz edip bizlere karşı kinini kusanlar, ben sizler gibi pek iyi yazamam; yazamam derken kıvıramam, harbi harbi söylerim. Yıllarca küçücük yaştaki ilkokul çocuklarını bile böyle ırkçı morfinler enjekte ederek yetiştirirseniz, bu güzelim ülkede sizlerin yazılarınızla büyüyen gençler birbirine kinlenmeyecek mi? Bu bir gerçek.

Hadi söyleyin bakalım sözde yazarlar. Yıllardır mezhep ayrımını gündemden düşürmeyip, bir takım iftiralarla farklı mezheplere mensup vatandaşlarımız arasında düşmanlık yaratmaya uğraşmadınız mı? Sizin yazdıklarınız yüzünden insanlarımız birbirine düşmedi mi? Yıllarca bazı vatandaşlarımızı kro, hanzo, çarıklı, mağara adamı diye aşağılamadınız mı? Vatandaşlarımız arasında yaşanan sorunlardan bu yazdıklarınızla biraz da siz sorumlu değil misiniz?

Tüm bu yaptıklarınız yetmedi, şimdi de Romanların dinine bile dil uzatıyorsunuz. Yok dinsizmiş, yok hırsızmış. Bu ülkede bir tek sen misin dört dörtlük insan, bir tek sen misin müslüman. Yetti artık genç beyinlere kaleminizle morfin verdiğiniz. Sen yazarsın, kusura bakma ancak sen okursun. Çünkü Türk vatandaşı sağduyuludur. O yazdığınız kan ve kin kusan kaleminiz günü geldiğinde yazamaz olur, mürekkebi biter.

Ey yazar efendi. Bu vatan resmen bizimdir. Bu ay yıldızlı bayrak da resmen bizimdir. Elhamdülillah Müslümanız da. Sayın yazar efendi, senin belki gidecek başka vatanın vardır, bilemem. Ama biz bu ülke bu vatan bu topraklar için canımızı da veririz kanımızı da. Haberin olsun. Yetti Artık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder